Pro Xp Elektrostatpistol

Med ny och förbättrad design släpper nu Graco den nya elektrostatpistolen som är mindre, lättare och med överlägsen sprutkvalitet. Flera modeller att välja mellan och med större flexibilitet av sprutbilden ger dig som kund stora fördelar vid förändringar i er produktion. Slitstarka komponenter ger dig trygghet eftersom du behöver lägga mindre tid på underhåll och får mer tid till sprutmålning. Pro Xp pistolerna finns för lågtryck och Airassist med ett helt nytt och revolutionerande luft och färgmunstycke. Med ny och förbättrad design släpper nu Graco den nya elektrostatpistolen som är mindre, lättare och med överlägsen sprutkvalitet. Flera modeller att välja mellan och med större flexibilitet av sprutbilden ger dig som kund stora fördelar vid förändringar i er produktion. Slitstarka komponenter ger dig trygghet eftersom du behöver lägga mindre tid på underhåll och får mer tid till sprutmålning. Pro Xp pistolerna finns för lågtryck och Airassist med ett helt nytt och revolutionerande luft och färgmunstycke.

Ladda ner PDF här:

Läs PDF:en här

Läs PDF:en här